MKB ondernemers die ervoor gaan

28 september 2023 sluit weer een nieuw tijdvak van de SLIM-subsidie. Daarbij zitten in ieder geval 3 geweldige midden en klein bedrijven waarvoor we een subsidie hebben aangevraagd. Ieder bedrijf is anders, dus weer drie heel verschillende aanvragen. Eén MKB gaat het Sociaal Contract invoeren, één gaat een ontwikkelgesprek cyclus opzetten en invoeren en één laat de duurzame inzetbaarheidsscan uitvoeren. Allemaal met hetzelfde doel: de bevlogenheid in de organisatie verbeteren. Dát zorgt voor meer productiviteit, werkplezier, innovatie en veerkracht.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *