Vitaliteitsbevorderende werkomgeving NWO

‘Wij willen onze medewerkers een vitale werkomgeving bieden. Eén de pijlers daarin is ons gebouw vitaliteitsbevorderend maken. Merlin, kan jij daar ons mee helpen?’

Met plezier heb ik deze opdracht mogen uitvoeren voor NWO, de Nederlands Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Op hun locaties in Den Haag en Utrecht heb ik een omgevingsscan uitgevoerd. Gericht op 11 vitaliteitsfactoren. Mijn kennis en ervaring over nudging heb ik ingezet en zo bestudeerd hoe je elementen in het pand kan toevoegen om onderbewust het gedrag van de medewerkers een duwtje te geven in de vitale richting. Resultaat: 13 ideeën waarmee zij zelf aan de slag kunnen vanaf deze zomer.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *