uitnodiging: 31 oktober masterclass Vitaal op weg naar Duurzaam Pensioen

31 oktober organiseer ik samen met Martijn Smit (PensioenPlaza) en Loege Schilder (DBAC duurzaam beleggen) de masterclass Vitaal op weg naar een duurzaam pensioen. Wil je erbij zijn? Stuur mij een mailtje of meldt je aan via deze link.

De afgelopen jaren is de wereld volop in beweging en we krijgen de ene na de andere grote verandering te verwerken. De coronapandemie is nog maar net bedwongen of de oorlog in de Oekraïne werd gevolgd door een energiecrisis. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers (en jijzelf) vitaal blijven en beter bestand zijn om optimaal op die grote veranderingen in te spelen? Ook rondom pensioen zijn er veel veranderingen. Na jaren onderhandeling is de nieuwe pensioenwet enkele maanden geleden aangenomen. Wat betekent de nieuwe pensioenwet voor jouw organisatie? In ieder geval stijgt het belang van vitaliteit omdat we langer moeten doorwerken. Een deel van de veranderingen is dat de deelnemer zelf meer invloed heeft op het beleggingsbeleid. Maar waar moet je dan op letten? Wat zijn de mogelijkheden, kansen en risico’s met betrekking tot duurzaamheid?

Tijdens het event ‘Vitaal op weg naar een duurzaam drie korte presentatie met praktische tips die je gelijk kunt toepassen. Ben je erbij?

  • 31 oktober
  • 00-21.30 uur
  • Van der Valk Oostzaan-Amsterdam.
InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *