Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler; inspiratie willen opdoen om nog meer bevlogenheid in hun organisatie te krijgen.

Het event startte met een inspirerende presentatie van Coen Bertens. Coen Bertens is 23 jaar werkzaam geweest binnen de Efteling, waarvan 7 jaar als directeur Park. Hij gaf leiding aan 2.300 enthousiaste collega’s. Het meest trots is hij op de award voor ‘Meest klantvriendelijke organisatie’ in 2019. Hij deelde met ons zijn geheimen achter het succes.

 

Het tweede deel van het event hebben de deelnemers de tips van Coen Bertens vertaald naar hun eigen organisatie. Want tja welke organisatie lijkt nou op de Efteling. Een vertaalslag is wel nodig .

 

Tenslotte zijn we in drie groepen uiteen gegaan en zijn we dieper ingegaan op de bevlogenheidsuitdagingen van de ondernemers. Misschien herken jij ze ook:

1) Hoe organiseer je in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt en hoge werkdruk, een goede balans tussen ’tijd voor medewerkersbevlogenheid’ en ’tijd om werk af te krijg’?

2) Hoe doe je dat; bevlogenheid en betrokkenheid stimuleren?

3) Hoe doorbreek je oude patronen zodat eigenaarschap wél kan toenemen?

 

Natuurlijk hebben we het event afgesloten met een netwerkborrel. Want hoe fijn is het om met collega-ondernemers en HR-managers nog even van gedachten te kunnen wisselen over de dag en de praktijk. #Samen kom je verder.

 

Ook geïnteresseerd om bij het volgende bevlogenheidsevent aanwezig te zijn? Laat het ons alvast weten.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *