Van Droomvlucht naar Praktijk

Van Droom(vlucht) naar praktijk.

Hoe doet de Efteling dat…..? Van medewerkers ambassadeurs maken waardoor klanten fan zijn…? De Efteling is daar als geen ander succesvol in. Niet voor niets wonnen zij in 2019 de award ‘meest klantvriendelijke organisatie’. Ik verheug mij op 23 juni. Dan komt Coen Bertens, oud directeur Efteling, als gastspreker zijn verhaal delen op ons Bevlogenheidsevent ‘Van Droom(vlucht) naar praktijk’.  Samen met drie samenwerkingspartners Peter Wijnands (Q-impact), Eelco Cremer (C-insight) en Roos Casemier (Casemiercoaching) organiseren we een kleinschalig event waarin we met ondernemers en HR-managers bevlogenheid is even bij zijn laven, uhh lurven pakken. Nadat we ons hebben laten inspireren door Coen Bertens, gaan we zijn tips vertalen naar de praktijk van onze deelnemers. Hoe pas je dat toe in de eigen bedrijf? Hoe verhoog je de bevlogenheid? En hoe pak je in je eigen bedrijf die bevlogenheidvertragers aan? Ons doel: niet alleen dromen over bevlogenheid, maar vooral ook gaan doen!

InReturn

Meer Nieuws

Talent behouden! Hoe doe je dat?

Vorige week een inspiratieworkshop gegeven voor Jong Management Haarlem samen met Peter Wijnands. En voor iedereen die ook graag talenten behoud in zijn organisatie deze take away van de sessie.
#duurzameinzetbaarheid #bevlogenheid #talentmanagement

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *