Van Droomvlucht naar Praktijk

Van Droom(vlucht) naar praktijk.

Hoe doet de Efteling dat…..? Van medewerkers ambassadeurs maken waardoor klanten fan zijn…? De Efteling is daar als geen ander succesvol in. Niet voor niets wonnen zij in 2019 de award ‘meest klantvriendelijke organisatie’. Ik verheug mij op 23 juni. Dan komt Coen Bertens, oud directeur Efteling, als gastspreker zijn verhaal delen op ons Bevlogenheidsevent ‘Van Droom(vlucht) naar praktijk’.  Samen met drie samenwerkingspartners Peter Wijnands (Q-impact), Eelco Cremer (C-insight) en Roos Casemier (Casemiercoaching) organiseren we een kleinschalig event waarin we met ondernemers en HR-managers bevlogenheid is even bij zijn laven, uhh lurven pakken. Nadat we ons hebben laten inspireren door Coen Bertens, gaan we zijn tips vertalen naar de praktijk van onze deelnemers. Hoe pas je dat toe in de eigen bedrijf? Hoe verhoog je de bevlogenheid? En hoe pak je in je eigen bedrijf die bevlogenheidvertragers aan? Ons doel: niet alleen dromen over bevlogenheid, maar vooral ook gaan doen!

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *