Ontwikkelpad en Sociaal Contract geeft focus

Waarom starten met een visie en kernwaarden van je organisatie? Dan weet je waar je heen wilt. En als je dat weet, kun je ook bepalen wat je nodig hebt om daar te komen. Ook voor UP Crisis Communicatie & Media zijn we begonnen met deze stap. Nadat de visie en kernwaarden helder waren hebben we met het team in kaart gebracht welke vaardigheden hun Toekomst-Top-Team moet bevatten. Al deze vaardigheden zijn verwerkt in een aansprekend ontwikkelpad. Handig, want de huidige medewerkers worden zo gemotiveerd zich te ontwikkelen passend bij hun talenten én bij de behoefte van de organisatie. Ook brengt het direct in kaart welke vaardigheden en talenten nog geworven moeten worden in de nabije toekomst. Daarbij hebben we bij UP het Sociaal Contract ingevoerd, waardoor UP en haar medewerkers contracteren wat echt belangrijk is; de inzetbaarheid en de randvoorwaarden voor bevlogenheid. Blij te horen dat dit traject heeft bijgedragen. Of zoals de directeur het verwoord: ‘het heeft ons bedrijf naar een hoger niveau gebracht, het heeft inzicht gegeven in de doelen van de organisatie en ambities van onze werknemers. Het houdt mij en mijn medewerkers gefocust.’

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *