Op 16 maart 2022 organiseer ik samen met Peter Wijnands van Q-impact een interessante middagevent voor directeuren en ondernemers; ‘Maak je organisatie toekomstproef’. Deelnemers krijgen handreikingen hoe ze 5 sleutels van bevlogenheid in hun organisatie kunnen inzetten.

Van willen naar doen
Iets waar ondernemers sterk in zijn is de ‘als-dan’ redenaties. Wat als je team medewerkers allemaal bevlogen zouden zijn? Dan…. heb ik een groeiend klantenbestand, gemotiveerde en energieke medewerkers die beter samenwerken en met creatieve oplossingen komen. De meeste ondernemers hoeven weinig moeite te doen om de mooie resultaten voor zich te zien. De wil naar een bevlogen en vitaal team, is er. Waar veel ondernemers op vast lopen is de hoe-vraag. Hoe gaan we dat dat doen?

Samen kom je verder
Ook een recent onderzoek van Universiteit Utrecht en Maastricht University uit 2021 onder 3400 bedrijven toont aan dat sinds de uitbraak van COVID-19 organisaties meer aandacht zijn gaan besteden aan het welzijn van medewerkers. En dat willen blijven doen. In dit onderzoek geven de bedrijven aan hier wel graag hulp bij te willen.

Herken je dit? Ben je directeur of ondernemer met die wil of dat onderbuik gevoel van ‘hier moeten we iets mee?’ Loop je vast op de hoe-vraag? Of merk je dat je het maar voor je uit blijft schuiven? Dan is dit het moment om tot actie over te gaan. Schrijf je in voor het event van 16 maart.

Praktisch informatie op een rij
Wanneer: 16 maart

Programma:
Welkom en inloop van 18.30 tot 19.00 uur met klein hapje en drankje
Start Workshop 19.00 uur
Einde workshop 20.30 uur
Netwerk Borrel 20.30 tot uiterlijk 21.30 uur

Plaats: Haarlem
Wie: ondernemers, directeuren en managers
Investering: €125,-

Wat krijg je in return: een inspirerende middag waarin je sleutels krijgt aangereikt om de bevlogenheid in jouw organisatie te ontluiken. Je weet waar de kansen in jouw
organisatie liggen en wat je concreet kunt doen om de bevlogenheid te verhogen. Daarnaast ontmoet je en leer je van andere ondernemers. Want alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Inschrijven