Het geheim achter aansprekende kernwaarden

De nieuwe aansprekende visie, missie en kernwaarden van Louis Reyners B.V. zijn een feit. Trots om hierbij betrokken te zijn. In 2 sessies, met een divers team aan medewerkers en directeur, samen tot de inhoud komen. Het blijft iedere keer weer gaaf als alle puzzelstukje in elkaar passen, de visualisatie top is en de medewerkers enthousiast zijn. Je medewerkers betrekken bij de totstandkoming van je missie, visie en kernwaarden is dé sleutel om tot een aansprekend en gedragen geheel te komen. Vanaf vandaag weet iedereen bij Louis Reyners waar ze heen willen. Volgende stap ‘hoe komen we daar? Hierin staan de medewerkers centraal. Nog deze maand doen zij mee aan een interactieve workshop. Zo komen ze tot een persoonlijk ontwikkelplan én denkt iedereen mee hoe Leren & Ontwikkelen nog veel meer benut kan worden in de organisatie.  

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.