Het geheim achter aansprekende kernwaarden

De nieuwe aansprekende visie, missie en kernwaarden van Louis Reyners B.V. zijn een feit. Trots om hierbij betrokken te zijn. In 2 sessies, met een divers team aan medewerkers en directeur, samen tot de inhoud komen. Het blijft iedere keer weer gaaf als alle puzzelstukje in elkaar passen, de visualisatie top is en de medewerkers enthousiast zijn. Je medewerkers betrekken bij de totstandkoming van je missie, visie en kernwaarden is dé sleutel om tot een aansprekend en gedragen geheel te komen. Vanaf vandaag weet iedereen bij Louis Reyners waar ze heen willen. Volgende stap ‘hoe komen we daar? Hierin staan de medewerkers centraal. Nog deze maand doen zij mee aan een interactieve workshop. Zo komen ze tot een persoonlijk ontwikkelplan én denkt iedereen mee hoe Leren & Ontwikkelen nog veel meer benut kan worden in de organisatie.  

InReturn

Meer Nieuws

Talent behouden! Hoe doe je dat?

Vorige week een inspiratieworkshop gegeven voor Jong Management Haarlem samen met Peter Wijnands. En voor iedereen die ook graag talenten behoud in zijn organisatie deze take away van de sessie.
#duurzameinzetbaarheid #bevlogenheid #talentmanagement

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.