Ministerie van SZW versterkt in maart en september subsidie voor leren & ontwikkelen in het MKB

Personeel is zowel een zegen als een zorg voor de meeste werkgevers. Wil je goed personeel aantrekken, binnenhouden, opleiden en duurzaam inzetten? Dat kost tijd en geld. Ook voor werknemers is er een uitdaging. De pensioengerechtigde leeftijd wordt steeds hoger en de technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller.  Hoe zorg je ervoor dat je in meer arbeidsjaren nog steeds met plezier, passie en goede gezondheid je werk kan verrichten?

De overheid zet in op het stimuleren van een Leven Lang Ontwikkelen. Dit doen ze door SLIM-subsidie te verstrekken aan werkgevers die het mogelijk maken voor hun personeel om zich te blijven ontwikkelen, onder andere middels scholing en praktijkleerplaatsen. Als MKB kan je tot €24.999 aanvragen en in samenwerkingsverband tot €500.000.

Wat kun jij als werkgever doen om jouw personeel van waarde te laten blijven voor je bedrijf en voor de arbeidsmarkt? En hoe zorg je dat je personeel gemotiveerd is om te leren & ontwikkelen? Ik denk graag met je mee en help je bij je aanvraag van je subsidie.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.