Happy Wilo succesvol

In het voorjaar van 2017 en 2018 is bij Wilo Nederland B.V. de werksfeer, werkplekbeleving en bewegen tijdens een werkdag geevalueerd. De data van de voor- en nameting zijn vergeleken met elkaar en samenvattend kan gesteld worden:

  • de werksfeer is met een volle punt gestegen (op schaal van 1-10).
  • De werkomgeving is na een restyling sterk verbeterd en is bijna met 2 punten gestegen (op schaal van 1-10).
  • Met name zijn verbeterd: de akoestiek, inspirerende omgeving, instelbaarheid van kantoormeubilair en de temperatuursveranderingen.
  • Op een werkdag wordt veel gebruik gemaakt van het dynamische kantoormeubiliar. 96% gebruikt het zit-sta bureau, 62% de swopper en 42% de sta-kruk. Verder is er een toename van medewerkers dat actief is in de pauze.
  • De Happy Wilo activiteiten worden door de medewerkers enorm gewaardeerd.
InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.