Accountantskantoor Van Eck voert Sociale Contracten in

InReturn begeleidt de medewerkers en de directie bij de totstandkoming en invulling van het sociale contract.

In het Sociale Contract komen werkgeven en werknemer tot afspraken met elkaar zodat de samenwerking écht een succes wordt. Het is een aanvulling op het juridische contract. Aanbod komt o.a. wat heeft een medewerker te bieden en wat heeft hij/zij nodig van zijn/haar werkgever. En vice versa; wat heeft een werkgever te bieden en nodig van de medewerker.

Zelf invulling geven aan je contract, dat is voor de meeste medewerkers even wennen. En nog best lastig. Daarom heeft InReturn een aantal opdrachten en zelftests ontwikkeld, ter ondersteuning. Dit geeft (nieuwe) inzichten en helpt de medewerker bij het onder woorden brengen van zijn/haar behoeften en waarden.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.