Gastcollege Nudging Vrije Universiteit Amsterdam

nudging olifanten

InReturn geeft weer een gastcollege op de VU aan studenten Gezondheidswetenschappen over ‘nudging’. Net als vorig jaar weer online, vanwege alle maatregelen. Hopelijk volgend jaar weer live voor de groep.

 

Nudging staat voor het geven van een subtiel duwtje in de goede richting, zonder hierbij vrijheden in te perken of verplichtingen op te leggen. Een voorbeeld; de streep op de vloer bij de bakker om 1,5 meter afstand aan te geven. Nog te vaak wordt getracht alleen via het bewustzijn het gedrag te beïnvloeden. Terwijl je door in te spelen op het onderbewustzijn zoveel extra kan bereiken. Hoe doe je dat ‘in spelen op het onderbewustzijn’? De studenten Gezondheidswetenschappen van de VU hebben dit vandaag geleerd zodat zij dat in de toekomst kunnen gebruiken in hun werk.

InReturn

Meer Nieuws

Talent behouden! Hoe doe je dat?

Vorige week een inspiratieworkshop gegeven voor Jong Management Haarlem samen met Peter Wijnands. En voor iedereen die ook graag talenten behoud in zijn organisatie deze take away van de sessie.
#duurzameinzetbaarheid #bevlogenheid #talentmanagement

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.