Gastcollege Nudging Vrije Universiteit Amsterdam

nudging olifanten

InReturn geeft weer een gastcollege op de VU aan studenten Gezondheidswetenschappen over ‘nudging’. Net als vorig jaar weer online, vanwege alle maatregelen. Hopelijk volgend jaar weer live voor de groep.

 

Nudging staat voor het geven van een subtiel duwtje in de goede richting, zonder hierbij vrijheden in te perken of verplichtingen op te leggen. Een voorbeeld; de streep op de vloer bij de bakker om 1,5 meter afstand aan te geven. Nog te vaak wordt getracht alleen via het bewustzijn het gedrag te beïnvloeden. Terwijl je door in te spelen op het onderbewustzijn zoveel extra kan bereiken. Hoe doe je dat ‘in spelen op het onderbewustzijn’? De studenten Gezondheidswetenschappen van de VU hebben dit vandaag geleerd zodat zij dat in de toekomst kunnen gebruiken in hun werk.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.