Publicatie artikel ‘Bevlogen management in nieuwe en turbulente tijden’

Samen met Peter Dona, één van Nederlands meest vooraanstaande professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid, schreef ik een artikel over Bevlogen management in nieuwe en turbulente tijden. Dit artikel is in twee luik verschenen in HR Expand en BG Magazine en daarnaast als whitepaper vanuit Avans Plus.

Download de WHITEPAPER hier: Avans+ – Whitepaper Quinn Re-invented_TM

Of lees de tweeluik en download hier deel 1 en 2.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.