Training de Bevlogen Leider

In juni en oktober 2020 gaf InReturn in samenwerking met Q-impact de training ‘de Bevlogen Leider’. Wat kun je als ondernemer en leidinggevende doen om de bevlogenheid van je medewerkers te verhogen? Hoe pas je dat toe in de praktijk? In kleine groepen van 6-8 bevlogen ondernemers werden zij getraind in deze uitdaging. De deelnemers beoordeelden de training als zeer positief en door reacties als ‘een geslaagde dag waar je energie van krijgt’, kan je natuurlijk niet anders besluiten om daar een vervolg aan te geven.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.