Lancering van inzichtstool IMAGINE – meetinstrument Leiderschap & Bevlogenheid

InReturn ontwikkelt het meetinstrument IMAGINE. Dit is hét meetinstrument dat je als leidinggevende inzichten en handvatten geeft om de bevlogenheid van medewerkers te verhogen. Je wordt bewust van je eigen gedrag én de mogelijkheden! En dat is handig, want de eerste stap in gedragsverandering is bewustwording.

Van wetenschap naar praktijk

In dit meetinstrument combineren we enerzijds de recente inzichten van leiderschapsstijl die de bevlogenheid van medewerkers bevorderen, met anderzijds één van ’s werelds meest gerenommeerde managementmodellen; het concurrerende-waardenmodel van Robert Quinn et al.

Nieuwe inzichten

Met deze tool krijg je als leidinggevende:

  • inzicht in welke mate je al een transformationele leider bent,
  • aan welke factoren en vaardigheden je nog kan werken om sterker te worden in het stimuleren van de bevlogenheid van zijn medewerkers en
  • hoe je dat vertaald naar gedrag op de werkvloer.

Hoe werkt het?

Als leidinggevende vul je een vragenlijst in waarmee we managementrollen en -vaardigheden meten. Je ontvangt een rapportage en adviesgesprek. Vanuit deze inzichten  is het eenvoudig om je persoonlijke gedragsdoelen te formuleren en word je gesterkt om de dialoog met je medewerkers, ook buiten zijn comfortzone, aan te gaan.  

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.