InReturn geeft presentatie bij Gemeente Den Haag

InReturn gaf de business partners en andere P&O adviseurs van Gemeente Den Haag inzicht in hoe de leidinggevende binnen de gemeente hun medewerkers intrinsiek kunnen motiveren. Niets is zo complexer als leidinggeven. De legio aan managementvaardigheden die je daarvoor nodig hebt, kan je onderverdelen in acht management rollen. Zes van die managementrollen bevorderen de intrinsieke motivatie. Daarbij weet je iemand echt aan te spreken op zijn drijfveren en psychologische basisbehoeften zoals de behoefte aan groei, autonomie en de behoefte aan verbondenheid. Twee van die managementrollen hebben een remmende werking op de psychologische basisbehoeften. Wil je bevlogen medewerkers in je team, dan doe je er goed aan om die rollen wat te onderdrukken. Het meetinstrument IMAGINE® geeft iedere leidinggevende inzicht in zijn of haar sterke kanten van leiderschap en wat voor hem/haar interessant is om in te groeien. Met één doel: bevlogen medewerkers in een bevlogen organisatie, zodat afgesproken teamdoelen en prestatieafspraak haalbaar zijn.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.