InReturn geeft presentatie bij Gemeente Den Haag

InReturn gaf de business partners en andere P&O adviseurs van Gemeente Den Haag inzicht in hoe de leidinggevende binnen de gemeente hun medewerkers intrinsiek kunnen motiveren. Niets is zo complexer als leidinggeven. De legio aan managementvaardigheden die je daarvoor nodig hebt, kan je onderverdelen in acht management rollen. Zes van die managementrollen bevorderen de intrinsieke motivatie. Daarbij weet je iemand echt aan te spreken op zijn drijfveren en psychologische basisbehoeften zoals de behoefte aan groei, autonomie en de behoefte aan verbondenheid. Twee van die managementrollen hebben een remmende werking op de psychologische basisbehoeften. Wil je bevlogen medewerkers in je team, dan doe je er goed aan om die rollen wat te onderdrukken. Het meetinstrument IMAGINE® geeft iedere leidinggevende inzicht in zijn of haar sterke kanten van leiderschap en wat voor hem/haar interessant is om in te groeien. Met één doel: bevlogen medewerkers in een bevlogen organisatie, zodat afgesproken teamdoelen en prestatieafspraak haalbaar zijn.

InReturn

Meer Nieuws

Talent behouden! Hoe doe je dat?

Vorige week een inspiratieworkshop gegeven voor Jong Management Haarlem samen met Peter Wijnands. En voor iedereen die ook graag talenten behoud in zijn organisatie deze take away van de sessie.
#duurzameinzetbaarheid #bevlogenheid #talentmanagement

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.