InReturn is keynote spreker bij kick off van KPN

Wat een eer dat ik gisteren als keynote speaker bij KPN aanwezig mocht zijn op de kick off van hun vitaliteitsprogramma.

Ik heb de KPN-ers meegenomen naar de geheimen achter het (mis)lukken van je goede voornemens. En natuurlijk omgebogen naar hoe je ervoor zorgt dat gedragsverandering wél lukt.

Grote opkomst, leuke groep mensen en gaaf om te zien dat de medewerkers zich massaal hebben ingeschreven voor het aangeboden vitaliteitsprogramma . Ik wens alle medewerkers van  KPN N&I Access & Core Networks heel veel succes bij het laten uitkomen van jullie goede voornemens. Gaat jullie lukken!

 

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.