Leiderschap en bevlogenheid; InReturn ontwikkelt een nieuw meetinstrument

Deze uitspraak ken je vast wel: ‘medewerkers verlaten niet hun baan, maar hun manager’. Au? Of toch wel waar? Als je even terugblikt op je eigen carrière dan heb je vast wel eens een manager gehad die ervoor zorgde dat je met lood in je schoenen naar je werk ging. En zo heb je vast ook wel (hopelijk) een manager gehad die ervoor zorgde dat je met vleugels naar je werk ging. De mate van bevlogenheid wordt voor 70% verklaard door de leiderschapsstijl en -vaardigheden van jouw manager. Dat betekent dat je als manager heel veel invloed hebt. Zie het als kans. Natuurlijk moet je dan wel weten welke managementvaardigheden de bevlogenheid stimuleren en in hoeverre je die al toepast of misschien nog wel veel te weinig inzet. Om die inzichten te bieden heeft InReturn een meetinstrument ontwikkeld.

InReturn

Meer Nieuws

Talent behouden! Hoe doe je dat?

Vorige week een inspiratieworkshop gegeven voor Jong Management Haarlem samen met Peter Wijnands. En voor iedereen die ook graag talenten behoud in zijn organisatie deze take away van de sessie.
#duurzameinzetbaarheid #bevlogenheid #talentmanagement

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.