Leiderschap en bevlogenheid; InReturn ontwikkelt een nieuw meetinstrument

Deze uitspraak ken je vast wel: ‘medewerkers verlaten niet hun baan, maar hun manager’. Au? Of toch wel waar? Als je even terugblikt op je eigen carrière dan heb je vast wel eens een manager gehad die ervoor zorgde dat je met lood in je schoenen naar je werk ging. En zo heb je vast ook wel (hopelijk) een manager gehad die ervoor zorgde dat je met vleugels naar je werk ging. De mate van bevlogenheid wordt voor 70% verklaard door de leiderschapsstijl en -vaardigheden van jouw manager. Dat betekent dat je als manager heel veel invloed hebt. Zie het als kans. Natuurlijk moet je dan wel weten welke managementvaardigheden de bevlogenheid stimuleren en in hoeverre je die al toepast of misschien nog wel veel te weinig inzet. Om die inzichten te bieden heeft InReturn een meetinstrument ontwikkeld.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.