Vanaf 2020 verandert een aantal zaken rond flexwerk en ontslagrecht. Samen met ZaanAdvocaten organiseer ik op 16 oktober van 19.30-22.00 uur het Zaanse seminar: ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans, klaar voor de toekomst‘. Hierin vertellen we wat er verandert door deze wetswijziging en hoe je goed voorbereid de toekomst in kan. De overheid geeft een duwtje richting vaste contracten. Als je dan toch met de contracten aan de slag gaat, wil ik je uitdagen na te denken over inzetbaarheidscontracten. Deze contracten zijn een perfecte basis voor duurzame inzetbaarheid en helpt je als ondernemer je medewerkers bevlogen te worden in hun werk. Daarom is dit hét contract mét toekomst. Wil je erbij zijn? Je bent van harte welkom. Nieuwsgierig naar deze contracten, maar 16 oktober niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Neem contact met mij op.