Vitaliteitsplan van KPN: instap, basis en premiumpakket

Hoe kun je alle 13.000 medewerkers bereiken, maar toch eerst op kleinere schaal experimenteren en succeservaringen opdoen? Dat was de vraag voor KPN. En de oplossing lag dicht bij hun eigen producten; het vitaliteitsplan omvat een instap-, basis- en premiumpakket. Met het instappakket worden alle medewerkers bereikt. Het basispakket is beschikbaar voor alle medewerkers maar richt zich op de medewerkers die klaar zijn voor verandering. Het premiumpakket is een uitgebreid aanbod van vitaliteitsstimulering en beschikbaar voor teams en afdelingen die voor de grootste vitale uitdagingen staan.

InReturn

Meer Nieuws

Event Bevlogen Generaties

Op 16 februari organiseerde InReturn met twee samenwerkingspartners een nieuw bevlogenheidsevent voor MKB(+). Dit keer met het thema ‘Bevlogen Generaties’. Ondernemers en HR-managers van verschillende

Lees Verder »

Nieuwe website

Vandaag is het zover; de lancering van mijn nieuwe website en mijn nieuwe huisstijl. Waarom nieuw? Omdat je logo en website meegroeien met je bedrijf.

Lees Verder »

Event Bevlogenheid succes

Op 23 juni 2022 organiseerde InReturn met drie samenwerkingspartners het bevlogenheidsevent voor MKB(+). Ondernemers en HR-managers van verschillende type organisatie kwamen bij elkaar. Gemene deler;

Lees Verder »

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.