Vitaliteitsplan van KPN: instap, basis en premiumpakket

Hoe kun je alle 13.000 medewerkers bereiken, maar toch eerst op kleinere schaal experimenteren en succeservaringen opdoen? Dat was de vraag voor KPN. En de oplossing lag dicht bij hun eigen producten; het vitaliteitsplan omvat een instap-, basis- en premiumpakket. Met het instappakket worden alle medewerkers bereikt. Het basispakket is beschikbaar voor alle medewerkers maar richt zich op de medewerkers die klaar zijn voor verandering. Het premiumpakket is een uitgebreid aanbod van vitaliteitsstimulering en beschikbaar voor teams en afdelingen die voor de grootste vitale uitdagingen staan.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.