Arbocentrum Gemeente Den Haag: Van verzuim naar duurzame inzetbaarheid

Vanaf mei ondersteunt InReturn het ArboCentrum van de Gemeente Den Haag bij het verschuiven van de focus op verzuim naar duurzame inzetbaarheid. In verband met de wetgeving wordt je als werkgever getracht verzuim nauwkeurig te registeren. Daardoor zijn er (veel) cijfers over verzuim, zijn de verzuimkosten exact te berekenen, worden managers en leidinggevende aangesproken (en afgerekend) op verzuim en gaat het gesprek over verzuim. Hoe draai je dit om? Hoe zorg je ervoor dat het gesprek gaat over Duurzame Inzetbaarheid en het vòòrkomen van verzuim? Vitaliteit en Productiviteit zijn daarin sleutelwoorden.

InReturn

Meer Nieuws

Interesse?

Stel een vraag of plan een afspraak in!

Laat InReturn jouw organisatie een boost geven!

Invest in people and get your return. Dat is wat ons drijft. 100% inzet. Samen een strategie opzetten die de bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers vergroot, zodat jij je bedrijfsvisie waar kan maken en topkwaliteit aan je klanten kan leveren.